Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPAD

La Călăraşi a fost constituită Organizaţia de Femei a Partidului Acţiunea Democratică

|versiune pentru tipar||
PAD / 18 martie 2013
Partidul Acţiunea Democratică

La 17 martie 2013 la Călăraşi a fost constituită Organizaţia teritorială de Femei a Partidului Acţiunea Democratică. La conferinţă au participat în jur de 90 delegaţi din majoritatea localităţilor raionului.

În funcţia de preşedinte al organizaţiei, cu vot unanim, a fost aleasă dna Tatiana Rozembac, pedagog de profesie dar şi medic-cosmetolog, care în present activează la Centrul de sănătate şi frumuseţe din Călăraşi. În calitate de vicepreşedinte au fost alese: Dodon ludmila, director al gimnaziului Sadova şi Zemlinschi Galina, director al gimnaziului Bahmut. În funcţia de secretar al organizaţiei a fost aleasă doamna Leva Ina, profesoară de clasele primare la liceul “Vasile Alexandri” din Călăraşi.

La eveniment a participat Viorel Chivriga, vicepreşedintele PAD, care a prezentat o informaţie amplă privitor la situaţia social-politică în ţară, accentuînd necesitatea implicării tuturor forţelor de dreapta, inclusiv a femeilor, pentru a împinge ţara înainte, către democraţie şi prosperitate.

Natalia Ciobanu, preşedinta Organiuaţiei de Femei a PAD, prezentă la conferinţa de constituire, a menţionat importanţa femeilor în societate dar şi în viaţa politică, punând accentul pe activităţile care pot fi organizate de femei în cadrul partidului. Ea a precizat că la Organizaţia de Femei Călăraşi, uşile rămân deschise pentru toate femeile, care vor şi au posibilitatea să intervină pentru a asigura un alt viitor şi un alt fel de guvernare.

Organizaţia de Femei Călăraşi are sediul în aceiaşi clădire cu Organizaţia Teritorială a partidului Acţiunea Democratică Călăraşi, pe str.M.Eminescu 25/2 (Centrul de sănătate şi frumuseţe). Tel: 024484019.

Sursa: www.padm.md

Mihai Godea : Mâine Moldova poate respira alt aer Mihai Godea cere un calendar clar din partea Preşedintelui Timofti şi negocieri transparente pentru AIE3