Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPAD

Mihai Godea: “NU voi vota candidatura lui Vitalie Pârlog la funcţia de Procuror General”

|versiune pentru tipar||
PAD / 2 aprilie 2013
Partidul Acţiunea Democratică

“Nu ştiu dacă este vreun aranjament, dar ştiu un lucru sigur: eu pentru Pîrlog n-o să votez sub nicio formă şi nu merită să discutăm. Care este capacitatea domnului Pîrlog să reformeze Procuratura?” Afirmaţia aparţine liderului PAD, Mihai Godea, care se arată neplăcut surprins de unanimitatea votului din partea comisiei speciale de concurs pentru candidatura lui Vitalie Pîrlog în funcţia de procuror general.

Mihai Godea a declarat în cadrul emisiunii “În Profunzime” de la Pro TV , din 1 aprilie 2013, că l-a sfătuit şi pe Corneliu Gurin să nu participe în Comisia pentru selectarea candidatului la funcţia de Procuror General, însă acesta a preferat să se suspende din funcţia de vicepreşedinte al PAD. “Îmi pare rău, deoarece domnul Gurin este un profesionist bun”, a precizat Mihai Godea şi a subliniat că în cadrul Comisiei pentru selectarea candidatului la funcţia de Procuror General, Corneliu Gurin a reprezentat asociaţia ADEPT, nu Partidul Acţiunea Democratică.

Sursa: www.padm.md

Declaraţia Partidului Acţiunea Democratcă cu privire la vulnerabilitatea Republicii Moldova şi necesitatea unui mesaj solidar al forţelor politice PAD marchează 4 ani de la protestele din 6–7 aprilie 2009