Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPC

Partidul Conservator salută investirea guvernului Filat

|versiune pentru tipar||
PC / 28 septembrie 2009
Partidul Conservator

Partidul Conservator saluta investirea guvernului Filat, precum si votarea programului de guvernare a RM pentru, speram, urmatorii patru ani.

Suntem constienti, ca este un moment multasteptat si deosebit de important sub aspectul asumarii de responsabilitate comuna a fortelor de coalitie pentru actul de guvernare, pentru functionarea eficienta a noului Executiv in interesul tuturor cetatenilor si in corespundere cu normele democratiei parlamentare.Vrem sa credem ca noul cabinet va face fata testului de coeziune interioara si va da dovada de capacitate maxima de a mobiliza potentialul ce-l are la dispozitie, care, trebuie sa recunoastem, nu corespunde integral asteptarilor societatii.

Partidul Conservator ureza mult succes noului guvern si isi exprima speranta in faptul ca noua echipa guvernamentala va reusi relansarea economiei ruinate de guvernarea comunista si va aduce schimbarea rivnita si multasteptata de catre intreaga societate moldoveneasca. De reusita acestui guvern va depinde si soarta viitoarelor alegeri parlamentare si perspectiva revenirii in forta a clanului voronist sau plecarea definitiva a partidului comunist la groapa istoriei.

In acelasi timp, tinem sa reiteram disponibilitatea de a ne implica activ in procesul de redresare si consolidare economica a RM, dar totodata sa ne rezervam dreptul la o monitorizare stricta si la o critica constructiva a activitatii guvernului si sa reamintim, ca in contextual actual in care se afla RM nu exista dreptul nici la cele mai mici greseli, ezitari si scuze.

Chemam noua guvernare sa dea dovada de multa perseverenta, tenacitate, determinare, deschidere si toleranta la critica si sugestii constructive.

Va dorim mult succes in aceasta sarcina ambitioasa si deosebit de dificila care este aducerea tarii pe fagasul normalitatii.

Sursa: www.partidulconservator.md

Partidul Conservator reiterează propunerea listei comune pentru alegerile anticipate Partidul Conservator doreşte transparenţă în dialogul AIE — PCRM