Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPCRM

Vladimir Voronin astăzi la Strasbourg a avut o întrevedere cu Secretarul General al Consiliului Europei, Thorbjorn Jagland

|versiune pentru tipar||
PCRM / 4 octombrie 2010
Partidul Comuniştilor din Republica Moldova

În timpul întrevederei părţile au discutat rezultatele referendumului din 5 septembrie şi actuala situaţie politică internă în Republica Moldova. Vladimir Voronin şi-a expus satusfacţia faţă de rezultatele aşa numitului referendum, evidenţiind în mod deosebit faptul că anume aceste rezultate au adus Moldova la aşteptatele alegeri parlamentare anticipate.

De asemenea, Vladimir Voronin şi Thorbjorn Jagland au examinat perspectivele soluţionării crizei politice.

Liderul comuniştilor moldoveni a menţionat disponibilitatea PCRM de a merge la modificarea în Parlament a articolului 78 din Constituţie îndată după alegerile parlamentare.

Totodată, Secretarul General al Consiliului Europei a susţinut propunerea dlui Vladimir Voronin de a rimite un număr considerabil de observatori din partea Consiliului Europei la alegerile parlamentare din 28 noiembrie.

Serviciul de presă al PCRM
Sursa: www.pcrm.md

Preşedintele PCRM, Vladimir Voronin a avut astăzi la Strasbourg o întrevedere cu Grupul Stînga Unită Adresarea Dlui Vladimir VORONIN cu ocazia zilei profesionale a lucrătorilor din învăţămănt