Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPCRM

Adresarea Preşedintelui PCRM, Vladimir Voronin către oamenii în etate

|versiune pentru tipar||
PCRM / 30 septembrie 2011
Partidul Comuniştilor din Republica Moldova

Dragii noştri,

Cu prilejul Zilei Internaţionale a persoanelor în etate, ne plecăm adînc şi plini de recunoştinţă în faţa domniilor voastre şi Vă adresăm cele mai calde urări de sănătate, prosperare şi armonie.

Profităm de această frumoasă ocazie pentru a Vă aduce un omagiu şi a Vă mulţumi pentru devotamentul necondiţionat şi contribuţia imensă la dezvoltarea Republicii Moldova.

Moldova de azi păstrează amprenta sîrguinţei şi dăruirii Dvs, a valorilor adevărate, a intenţiilor frumoase şi a eforturilor asidue dedicate cu mult altruism prosperării neamului şi ţării noastre. Tot ce a fost şi este mai bun şi mai frumos în istoria modernă a ţării noastre a fost creat cu suportul direct al Dvs. Calificativul atribuit Moldovei de pămînt înfloritor a fost posibil doar datorită tuturor vouă.

Ne exprimăm regretul sincer privind starea dificilă în care se regăsesc astăzi mulţi dintre Dvs şi care Vă privează, în mod ruşinos, de dreptul Dvs firesc la un trai decent.

Noi vom întreprinde şi în continuare toate acţiunile posibile ca să Vă asigurăm un trai mai bun, să Vă oferim mai multă atenţie, să manifestăm mai multă consideraţie faţă de grijile ce Vă frămîntă şi Vă întristează.

Reiterăm angajamentul nostru ferm de a îmbunătăţi constant nivelul Dvs de trai şi de a Vă oferi pacea şi liniştea unei bătrîneţi demne, aşa precum o meritaţi pe deplin.

Cu înaltă consideraţie şi recunoştinţă,

Vladimir VORONIN,
în numele Partidului Comuniştilor din Republica Moldova

Sursa: www.pcrm.md

Alocutiunea Doamnei Maria Postoico, Preşedintele fractiunii PCRM, la şedinţa plenara a Parlamentului de deschidere a sesiunii de toamna din 29.09.2011 PCRM propune discutarea posibilităţii aderării Moldovei la Uniunea Vamală şi Spaţiul Economic Eurasiatic