Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPCRM

Întrevederea Preşedintelui PCRM cu Ambasadorul Azerbaijanului

|versiune pentru tipar||
PCRM / 12 octombrie 2011
Partidul Comuniştilor din Republica Moldova

La 12 octombrie 2011, Vladimir Voronin, Preşedintele Partidului Comuniştilor din Republica Moldova a avut o întrevedere cu Domnul Namig Aliev, Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Azerbaijanului în Republica Moldova. Întrevederea a avut loc la solicitarea părţii azere.

În cadrul discuţiilor, Preşedintele PCRM a informat interlocutorul său despre situaţia social-politică creată în Republica Moldova. În special, dl Voronin a expus poziţia PCRM vizavi de căile de depăşire a crizei politice în care s-a pomenit astăzi ţara.

Un alt subiect al discuţiilor l-a constituit cadrul actual al relaţiilor bilaterale moldo-azere. Părţile au apreciat înalt nivel şi ritmul de dezvoltare al relaţiilor economice, sociale şi culturale dintre ţările noastre, totodată convenind asupra faptului că potenţialul existent încă nu a fost valorificat pe deplin.

În acest sens, Vladimir Voronin a menţionat cu titlu aparte contribuţia pe care o aduce diaspora azeră de la Chişinu la realizarea planurilor deja existente pe agenda relaţiilor bilaterale ale ambelor ţări, dar şi la identificarea posibilităţilor noii de colaborare.

Serviciul de presă al PCRM
Sursa: www.pcrm.md

Preşedintele PCRM, Vladimir Voronin a avut o întrevedere cu Patriarhul Moscovei şi al Întregii Rusii, Kiril Versiunea în limba rusă a buletinului de ştiri “Mesager” de la televiziunea publică va fi complet exclusă din grila de emisie