Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPCRM

Preşedintele PCRM, Vladimir Voronin l-a felicitat pe Dumitru Pulbere cu jubileul de 60 de ani

|versiune pentru tipar||
PCRM / 22 februarie 2012
Partidul Comuniştilor din Republica Moldova

Vladimir Voronin a menţionat profesionalismul înalt al judecătorului Curţii Constituţionale, Dumitru Pulbere, pe care l-a demonstrat toţi aceşti ani şi în organele procuraturii Republicii Moldova, şi în ultimul timp în Curtea Constituţională.

“Noi ne cunoaştem încă de cînd Dumnealui activa în calitate de procuror în Călăraşi. Noi nu ne-am cunoscut pe liniile de procuratură sau altele. Pur şi simplu omeneşte, tovarăşeşte, pentru că în baza formării unui specialist, unui conducător la nivel naţional, în primul rînd trebuie să stea omenia, pe urmă toate celelalte cerinţe faţă de această personalitate”, — a evidenţiat Vladimir Voronin

Preşedinele PCRM a menţionat că, “din aceste considerente, Dumitru Pulbere este un om cu literă mare, este un patriot al neamului nostru, al ţării noastre. Este devotat serviciului pe care îl face şi niciodată nu am auzit ca să se dea într-o parte de la normele şi buchia legii”.

“Pentru mine ca fost Preşedinte, actual politician, este foarte important acest lucru ca toţi oamenii care trăiesc în ţara noastră, cetăţenii republicii, dar nu în ultimul rînd acei care conduc ţara, să se conducă în activitatea lor de buchia legii, cerinţele Constituţiei. Ceea de ce dă dovadă astăzi domnul Dumitru Pulbere, în calitate de judecător al Curţii Constituţionale”, — a declarat cel de-al treilea Preşedinte al Republicii Moldovei.

Serviciul de presă al PCRM
Sursa: www.pcrm.md

V. Voronin a expediat o scrisoare în adresa Dlui Eamon Gilmore, Viceprim-Ministru, Ministru al Afacerilor Externe Fracţiunea Partidului Comuniştilor în CMC “Cu privire la şedinţa recentă a Consiliului Municipal Chişinău”