Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPCRM

Vladimir Voronin: Alegerile anticipate nu sunt moftul PCRM, ci o necesitate stringentă

|versiune pentru tipar||
PCRM / 1 mai 2013
Partidul Comuniştilor din Republica Moldova

Declaraţia a fost făcută de preşedintele Partidului Comuniştilor din Republica Moldova, Vladimir Voronin în cadrul Marşului Solidarităţii din1 mai.

Potrivit lui Voronin, nu doar comuniştii vorbesc despre necesitatea alegerilor, “deja vorbesc toţi, începând de la cei care în aceşti ani au reuşit să ajungă la guvernare foarte sus şi tot teritoriul ţării”.

“Noi acum petrecem adunări generale a organizaţiilor în teritoriu şi toţi ne roagă să facem tot posibilul pentru ca alegerile să se desfăşoare cât mai repede posibil”, a mai menţionat Vladimir Voronin.

Liderul Comuniştilor susţine că alegerile sunt necesare pentru a “face ordine pe eşichierul politic al Moldovei”. “Alegerile nu sunt un moft al partidului sau al cuiva, este o necesitate mare pentru a curăţa acest spaţiu politic de cei care l-au acaparat şi au făcut tot posibilul pentru a pune mâna pe guvernare. Toţi cei care s-au folosit de această guvernare în scopuri persoanele şi nu numai”, a explicat Vladimir Voronin.

Partidul Comuniştilor din Republica Moldova a organizat de 1 Mai un marş al solidarităţii oamenilor muncii la care s-au alăturat mii de persoane. Manifestanţii au cerut alegeri anticipate şi înlocuirea actualei guvernări, care “nu este a poporului ci a hoţilor”.

Sursa: www.pcrm.md

Nu atentaţi la ce e Sfânt! Declaraţia fracţiunii Partidului Comuniştilor din CMC Peste şapte mii de persoane au participat la Marşul Solidarităţii organizat de PCRM