Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPCRM

Nu atentaţi la ce e Sfânt! Declaraţia fracţiunii Partidului Comuniştilor din CMC

|versiune pentru tipar||
PCRM / 30 aprilie 2013
Partidul Comuniştilor din Republica Moldova

Fracţiunea Partidului Comuniştilor din Consiliul Municipal Chişinău, îşi exprimă profund indignarea faţă de apelul şocant şi provocător expus luni 29 aprilie 2013, în cadrul şedinţei serviciilor primariei mun. Chişinău: proclamarea Zilei Biruinţei, 9 mai, drept zi de doliu în Chişinău! Noi, consilierii comunişti, calificăm acest apel dincolo de hotarul dintre bine şi rău, drept o blasfemie faţă de victoria Sfîntă a popoarelor eroice a Uniunii Sovietice, care au adus sacrificii nespuse în numele salvării omenirii de ciuma fascistă.

Ce sa întâmplat în ziua de luni trecută la Primărie, noi credem că nu este o coincidenţă. În această instituţie publică a Capitalei noastre această atmosferă este susţinută cu mare fast de către Primarul general al Capitalei, Dorin Chirtoacă: corupţia masivă şi politicianismul murdar, unionismul franc şi isteric, anticomunismul de grotă. Total obsedaţi de aceste fapte nedemne, primarul general şi maşina sa coruptă nu vrea, dar nici nu poate, în mod eficient să rezolve cele mai complexe probleme ale municipiului şi locuitorilor săi. Mai devreme sau mai târziu, vor trebui să răspundă în faţa societăţii, pentru toate fărădelegile. Între timp cerem cu fermitate de la aceşti provocatori profesionişti — nu atentaţi la ce e Sfânt!

Sursa: www.pcrm.md

CEC cere Curţii Constituţionale examinarea de urgenţă a sesizării privind însemnele “secera şi ciocanul” Vladimir Voronin: Alegerile anticipate nu sunt moftul PCRM, ci o necesitate stringentă