Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPCRM

Comunicat de presă al Partidului Comuniştilor din Republica Moldova

|versiune pentru tipar||
PCRM / 30 mai 2014
Partidul Comuniştilor din Republica Moldova

Astăzi, 30.05.2014, Preşedintele PCRM Vladimir Voronin a participat la сareul solemn prilejuit de ultimul sunet de clopoţel de la liceul municipal teatral din Chişinău.

În mesajul adresat celor 24 de absolvenţi, Vladimir Voronin a acentuat că anii de scoală sunt cei mai frumoşi iar prieteniile adevărate se leagă anume în această perioadă. Liderul PCRM le-a urat tinerilor să-şi aleagă calea dorită în viaţă, să devină personalităţi realizate şi adevăraţi patrioţi. Totodată, Vladimir Voronin a remarcat alegerea reuşită a părinţilor care şi-au îndrumat copiii să meargă la liceul teatral pe motiv că, în această instituţie se studiază nu doar obiectele obligatorii dar elevilor li se cultivă dragostea pentru frumos, creaţie, li se dezvoltă potenţialul spiritual.

La liceul municipal teatral, copii din clasele I-XII suplimentar la obiectele generale studiază şi obiectele din ciclul teatral: actorie, vorbire scenică, coreografie, mişcare scenică, istoria teatrului. Participă la diverse acţiuni culturale din ţară şi de peste hotare.

Serviciul de presă al PCRM
Sursa: www.pcrm.md

Comunicat de presă al PCRM privind întrevederea cu ambasadorii statelor-membre ale Uniunii Europene Fracţiunea parlamentară a PCRM solicită convocarea în regim de urgenţă a şedintei extraordinare a Legislativului