Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPCRM

Preşedintele PCRM V. Voronin a participat la şedinţa solemnă conscrată Zilei Cunoştinţelor

|versiune pentru tipar||
PCRM / 1 septembrie 2014
Partidul Comuniştilor din Republica Moldova

Astăzi, 1 septembrie, Preşedintele Partidului Comuniştilor din Republica Moldova, Vladimir Voronin a participat la şedinţa solemnă conscrată Zilei Cunoştinţelor care a avut loc la Universitatea de Stat de Educaţie Fizică şi Sport.

Al treilea Preşedinte al RM a salutat alegerea tinerilor care în ciuda situaţiei social-economice grave din ţară au decis să-şi contunue studiile în instituţiile de învăţămînt superior.

Voronin a menţionat, de asemenea, importanţa promovării politicilor de tineret şi rolul statului în acest proces. “Dacă pregătim specialişti în diverse sfere de activitate noi sîntem obligaţi să ne asumăm responsabilitatea pentru viitorul acestora: să le oferim locuri de muncă după absolvire. Nu este normal ca cei mai buni specialişti să plece la muncă într-o altă ţară”, — a declarat Voronin.

Institutul Naţional de Educaţie Fizică şi Sport a fost reorganizat în Universitatea de Stat de Educaţie Fizică şi Sport prin Decretul Preşedintelui Republicii Moldova, Vladimir Voronin, în septembrie 2006.

Serviciul de pesă al PCRM
Sursa: www.pcrm.md

Comunicat de presă al PCRM privind întrevederea Vladimir Voronin — Harlem Desir Scrisoare deschisă Primului Ministru Republicii Moldova Iurie Leancă