Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPCRM

Comunicat de presă al PCRM privind întrevederea Vladimir Voronin — Jaromir Kvapil

|versiune pentru tipar||
PCRM / 19 septembrie 2014
Partidul Comuniştilor din Republica Moldova

Astăzi, 19 septembrie, Preşedintele Partidului Comuniştilor din Republica Moldova, Vladimir Voronin a avut o întrevedere cu Amasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Cehiei, Jaromir Kvapil.

Cei doi oficiali au discutat despre situaţia social politică din Moldova în contextul alegerilor parlamentare din 30 noiembrie. Vladimir Voronin a spus că actuala campanie va fi una dificilă pe motiv că actuala guvernare impune cetăţenii ţării să aleagă între Vest şi Est. Liderul comuniştilor a menţionat că Moldova astăzi are nevoie de modernizare ori exemple pentru a realiza acest obiectiv sînt si în Est, şi în Vest. Cetăţenii trebuie să decidă care sînt preferinţele lor iar puterea doar trebui să satisfacă aceste năzuinţe.

De asemеnea, Vladimir Voronin a spus că pregătirile de campanie ale PCRM sînt pe ultima sută de metri. Proiectul programului electoral este deja definitivat şi urmează a fi abrobat în timpul apropiat la plenara CC al PCRM. El conţine mecanisme concrete de dezvoltare şi consolidare a tuturor domeniilor de activitate din ţară. Comuniştii moldoveni vor merge în campanie respectînd legea şi vor face tot posibilul pentru a nu frauda rezultatele scrutinului. Totodată, Vladimir Voronin, a remarcat că este important ca alegerile să fie monitorizate de observatori externi deoarece sînt premise ca cei din actuala putere, să compromită desfăşurarea campaniei şi totalurile alegerilor.

Serviciul de presă al PCRM
Sursa: www.pcrm.md

Comunicat de presă al PCRM privind întrevederea Vladimir Voronin — Ulrike Knotz Comunicat de presă al PCRM privind întrevederea Vladimir Voronin — Laura Tuck