Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Comunicat de presă al Partidului Democrat din Moldova

|versiune pentru tipar||
PDM / 10 iunie 2003
Partidul Democrat din MoldovaDumitru Diacov, preşedintele Partidului Democrat din Moldova va participa la şedinţa Comitetului pentru Europa Centrală şi de Est a Internaţionalei Socialiste care va avea loc între 14 şi 15 iunie 2003, în oraşul Sofia, Bulgaria. Agenda şedinţei prevede consultări în problemele precum, lărgirea Uniunii Europene, stabilitatea în Balcani, iniţiativele Internaţionalei Socialiste cu privire la cooperarea cu Rusia şi statele CSI. De asemenea, vor fi abordate şi chestiuni legate de pregătirea Congresului Internaţionalei Socialiste, care va avea loc în Brazilia în toamna acestui an, congres la care, din partea Republicii Moldova va participa conducerea Partidului Democrat.

În cadrul şedinţei de la Sofia, dl Dumitru Diacov va informa Conducerea Internaţionalei Socialiste, liderii partidelor din ţările Europei Centrale şi de Est despre recenta campanie de alegeri în administraţia publică locală din Republica Moldova, precum şi referitor la evoluţia politică de ultimă oră din ţara noastră.

Serviciul de presă al PDM
Comunicat de presă al Partidului Democrat din Moldova Rezoluţia Congresului III al Partidului Democrat din Moldova cu privire la relaţiile PDM cu mişcarea sindicală