Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Apel PDM în legătură cu organizarea Marşului de unitate naţională împortiva violenţei asupra copiilor!

|versiune pentru tipar||
PDM / 24 mai 2010
Partidul Democrat din Moldova

Cu ocazia Zilei internaţionale a Copilului, Partidul Democrat din Moldova lansează o acţiune fără precedent de solidarizare a societăţii civile, partidelor politice şi tuturor oamenilor de bună credinţă pentru a opri violenţa împotriva copiilor, pentru promovarea unei familii integre şi a unui mediu sănătos de educare a copiilor.

Pe 29 mai vă invităm să participaţi la un Marş pentru o copilărie fericită. Marşul se va porni la 11.00 de la Academia de Ştiinte şi va culmina la Scuarul Teatrului de Operă şi Balet, cu un miting. Vă invităm să veniţi împreună cu copiii dstră pentru promovarea conceptului de familie integră, unde copiii cresc alături de părinţi, într-o atmosferă de dragoste şi bună înţelegere.

Noi spunem: Stop violenţei împotriva copilului! Noi chemăm părinţii să revină acasă! Noi vrem ca fiecare copil să aibă o familie!

Facem apel către societatea civilă, partide politice şi toţi părinţii să ne unificăm forţele pentru susţinerea copiilor noştri prin crearea unui mediu prietenos şi tolerant pentru creşterea lor.

Serviciul de presă PDM

Comunicat de presă al Partidului Democrat din Moldova PDM susţine renovarea şcolii din Corjăuţi