Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

PDM susţine renovarea şcolii din Corjăuţi

|versiune pentru tipar||
PDM / 24 mai 2010
Partidul Democrat din Moldova

Gimnaziul din Corjăuţi, Briceni, va fi reparat în cel mult cinci ani, a declarat Preşedintele Partidului Democrat din Moldova Marian Lupu, care le-a promis sătenilor că-i va ajuta să găsească investiţii pentru renovarea instituţiei.

În cadrul vizitei în localitate, preşedintele PDM a spus că din bugetul de stat este imposibilă alocarea celor 40 de milioane de lei necesari pentru repararea şcolii.Totodată, el a promis că va insista pentru alocarea unei sume cât mai mari din buget şi va contribui la găsirea unui investitor străin. De menţionat că la această oră, gimnaziul din Corjăuţi, Briceni, este într-o stare deplorabilă.Uşile şi ferestrele instituţiei sunt vechi şi trebuie schimbate urgent. De asemenea, mobilierul este uzat moral şi fizic.

La aceiaşi întâlnire oamenii l-au rugat pe Marian Lupu să-i ajute să renoveze şi grădiniţa din sat. Preşedintele a recunoscut importanţa grădiniţei pentru comunitate şi a declarat că grădinţa va fi neapărat reparată, imediat cum vor fi identificare fondurile necesare.

Serviciul de presă al PDM

Apel PDM în legătură cu organizarea Marşului de unitate naţională împortiva violenţei asupra copiilor! Marian Lupu: Interzicerea însemnelor comuniste-cel mai frumos cadou pentru PCRM