Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Partidul Democrat donează 100 mii lei pentru susţinerea sinistraţilor din Hânceşti

|versiune pentru tipar||
PDM / 7 iulie 2010
Partidul Democrat din Moldova

Partidul Democrat din Moldova este profund îngrijorat de situaţia oamenilor afectaţi de inundaţii. Potrivit datelor PDM, la această ora au fost afectate de viitură peste 200 de case, dintre care cca 20 s-au prăbuşit. Sunt înregistraţi 400 de sinistraţi, iar apa înaintează spre satul Cotul Morii, de unde au fost deja evacuate 200 de persoane. Pericolul inundaţiilor planează asupra satului Dancu. Amintim că la 6 iulie, în jurul orei 22.00, digul de protecţie din satul Nemţeni, raionul Hânceşti a cedat.

Partidul Democrat rămâne în contunuare alături de oamenii din raionul Hânceşti şi monitorizează atent situaţia. Totodată, deja la această oră au fost colectate peste 100 de mii de lei de la membrii PDM pentru susţinerea sinistraţilor.

La începutul acestei săptămâni, liderul Partidului Democrat Marian Lupu a vizitat familiile afectate de inundaţii, din satul Corjeuţi, raionul Briceni. El le-a înmânat sinistraţilor din zonă un ajutor financiar unic, în valoare de 3–5 mii lei, din fondurile Partidului Democrat din Moldova.

Serviciul de presă al PDM

PDM pledează pentru menţinerea licenţierii instituţiilor de învăţământ private Comentariul Serviciului de presă al Partidului Democrat din Moldova