Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

PDM sprijina ideea formarii unui staff comun pentru referendumul constituţional

|versiune pentru tipar||
PDM / 22 iulie 2010
Partidul Democrat din Moldova

“Partidul Democrat sprijina ideea formarii unui staff comun pentru referendumul din 5 septembrie”, a declarat pentru portalul informaţional AllMoldova preşedintele de onoare al PDM, Dumitru Diacov.

“Noi suntem dispusi sa lucram cu colegii nostri din Alianta pentru a convinge populatia sa vina la referendum. Dar, un staff comun nu inseamna ca fiecare dintre partide nu va avea si un staff propriu pentru campania de referendum si atunci, fiecare dintre formatiuni isi asuma cheltuielile”, a precizat Dumitru Diacov.

“Staff-ul comun va fi unul de coordonare. Probabil vom delega acolo reprezentanti, care vor planifica activitatea comuna. Aici nu este vorba de concurenta, de aceea suntem deschisi pentru cooperare. Chiar as spune ca este unul binevenit pentru ca astfel vom consolida putin si echipa, oamenii se vor certa mai putin intre ei. Este o idee buna”, a conchis preşedintele de onoare al PDM.

Sursa: www.pdm.md

Partidul Democrat din Moldova a fost înregistrat de CEC pentru participare la referendumul constituţional Declaraţia PDM în legătură cu împlinirea a 71 de ani de la semnarea Pactului Molotov-Ribbentrop