Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

PDM lansează propunerea de a institui un cadru de dialog cu toate partidele prezentate în Parlament

|versiune pentru tipar||
PDM / 6 septembrie 2010
Partidul Democrat din Moldova

Biroul executiv al Partidului Democrat al Moldovei s-a întrunit, astăzi, în şedinţă, în cadrul căreia au fost analizate rezultatele referendumului constituţional.

În urma evaluării situaţiei, create ca urmare a invalidării referendumului, PDM a concluzionat că, în condiţiile de criză politică în care se află Republica Moldova, au fost create premise noi de neclaritate.

PDM consideră că, în acest moment, urmând voinţa poporului, clasa politică a Republicii Moldovei trebuie să dea dovadă de capacitate de dialog constructiv.

Este clar că prerogativa de soluţionare a crizei politice revine din nou în Parlament. Suntem obligaţi să găsim o soluţie corecta pentru depăşirea acestei crize, care riscă a deveni una cronică.

În această situaţie, PDM lansează propunerea de a institui un cadru de dialog cu toate partidele prezentate în Parlament.

PDM consideră că aceste consultări, cu participarea tuturor partidelor parlamentare, trebuie să înceapă fără întârziere.

Sursa: www.pdm.md

Marian Lupu: Tergiversarea aprobării politicii fiscale şi a legii bugetului pe anul 2011, poate compromite politica bugetară a ţării PDM va semna un Acord de colaborare cu Partidul Rusia Unită