Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

PDM Hînceşti a demarat pregătirile pentru alegerile locale

|versiune pentru tipar||
PDM / 18 februarie 2011
Partidul Democrat din Moldova

Organizaţia teritorială PDM Hînceşti a demarat pregătirile către alegerile locale, preconizate pentru anul 2011. În acest context, în cadrul adunării generale a organizaţiei orăşăneşti Hînceşti, convocată vineri, 18 februarie, au fost examinate mai multe chestiuni organizatorice.

Membrii organizaţiei au audiat raportul privind activitatea organizaţiei de partid în anul 2010, fiind, totodată, trasate obiectivele pentru anul 2011.

În cadrul adunării generale, au fost înaintate candidaturile din partea Partidului Democrat pentru includerea în lista electorală pentru Consiliul orăşănesc Hânceşti şi al Consiliului raional Hînceşti.

Totodată, biroul executiv orăşănesc a fost împuternicit să înainteze candidatura din partea PDM la funcţia de primar al oraşului Hînceşti.

Listele candidaţilor electorali din partea PDM vor fi aprobate în cadrul Conferinţei raionale a Partidului Democrat.

Preşedintele organizaţiei raionale PDM Hînceşti, Anatol Chetraru, a menţionat că pregătirile pentru desfăşurarea Conferinţei raionale deja au demarat, iar, în acest scop, în toate organizaţiile locale de partid au loc adunări ale membrilor de partid, având ca scop identificarea candidaturilor care vor fi înaintate din partea PDM, atât pentru funcţiile de primari, cât şi de consilieri locali. “Scopul nostru este să promovăm pentru aceste funcţii oamenil profesionişti şi oneşti, care vor activa în interesul comunităţilor pe care le reprezintă”, a precizat Chetraru.

Sursa: www.pdm.md

Marian Lupu a avut o întrevedere cu Preşedintele Adunării Parlamentare a Consiliului Europei Aleşii locali din partea Partidului Democrat au fost convocaţi la o Adunare generală