Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Marian Lupu: “AIE nu are alternativă”

|versiune pentru tipar||
PDM / 26 februarie 2011
Partidul Democrat din Moldova

Preşedintele Partidului Democrat, Marian Lupu, consideră că actuala alianţă de guvernare trebuie păstrată şi consolidată, în baza principiilor consfinţite în acordul de constituire a AIE.

Marian Lupu a declarat, după şedinţa biroului executiv politic al PDM, întrunit sâmbătă pentru a discuta situaţia politică din R.Moldova, că “AIE nu are alternativă, iar Partidul Democrat, din moment ce şi-a asumat responsabilitatea, va merge până la capăt”.

“Odată ce a fost semnat acordul de constituire a Alianţei pentru Integrare Europeană, acesta trebuie respectat de către toate componentele acesteia şi nu încerci să răstorni barca din mers”, a estimat preşedintele PDM referindu-se la negocierile lipsite de transparenţă între PLDM şi PCRM.

“Nici o componentă a alianţei de guvernare nu poate discuta de pe poziţii de forţă. Trebuie să discutăm colegial, iar negocierile privind modalitatea de alegere a şefului statului urmează să fie purtate între Alianţă şi opoziţie”, a conchis liderul democrat.

Sursa: www.pdm.md

Marian Lupu: “Scandalul în jurul Moldtelecom şi BEM a fost provocat pentru a distrage atenţia societăţii de la evenimente mai importante. Se încearcă distrugerea AIE” De 1 martie, PDM dăruieşte un mărţişor