Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Sincere felicitări cu ocazia sărbătorii de 8 martie!

|versiune pentru tipar||
PDM / 7 martie 2011
Partidul Democrat din Moldova

Multstimate doamne şi domnişoare,

Partidul Democrat din Moldova, vă adresează cele mai sincere felicitări cu ocazia sărbătorii de 8 martie, ziua în care scumpele noastre doamne şi domnişoare culeg cele mai frumoase şi sincere urări de bine.

8 Martie este ziua în care se îmbină armonios cele patru caracteristi ale femeilor: sensibilitatea, frumuseţea, tandreţea şi fineţea. Cu ocazia sărbătorilor de primăvară, permiteţi-mi să-mi exprim întreaga stimă şi admiraţie faţă de poziţia civică a Dumneavoastră, care denotă o voinţă puternică, patriotism, dragoste de viaţă şi deosebite calităţi sufleteşti.

Partidul Democrat din Moldova este formaţiunea, care se pronunţă consecvent pentru oferirea de şanse egale, pentru valorificarea deplină a întregului potenţial creator al femeii, pentru prezenţa cît mai masivă a femeilor în organele administraţiei de stat, de toate nivelurile. PDM este partidul în care femeile îşi regăsesc spiritul de afirmare plenară, de antrenare în miezul proceselor decizionale ale societăţii moldoveneşti. O asemenea abordare este caracteristică politicilor promovate de social-democraţia europeană, este o necesitate şi un imperativ al societăţii noastre, fără de care este de neînchipuit intinerarul european al democratizării şi integrării europene a Republicii Moldova.

PDM Vă doreşte, doamnelor şi domnişoarelor, să aveţi parte de o primavară plină de iubire şi armonie, să fiţi înconjurate de căldură, tandreţe, îmbete de copii, bunăstare, sănătate Dumneavoastră şi apropiaţilor Dumneavoastră. Fie ca pacea şi înţelegerea să domine mereu în familiile Dumneavoastră!

Să aveţi o sărbătoare cît mai frumoasă!

Sursa: www.pdm.md

Vizita lui Catherine Ashton la Chişinău va impulsiona puternic relaţiile Republicii Moldova cu Uniunea Europeană, consideră Marian Lupu Vlad Plahotniuc şi Victor Ponta au conturat perspectivele colaborării Partidului Democrat din Moldova cu Partidul Social Democrat din România