Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Tineretul Democrat are o nouă conducere în sectorul Centru

|versiune pentru tipar||
PDM / 25 martie 2011
Partidul Democrat din Moldova

În data de 25 martie 2011 s-au desfăşurat lucrările şedinţei Organizaţiei Municipale de Tineret, TD Centru. În ordinea de zi au fost stabilite ca obiective prioritare consolidarea organizaţiei primare de tineret, agenda pentru alegerile locale şi alegerea organelor de conducere TD Centru.

La această întrunire au fost prezenţi Secretarul General PDM, Vitalie Vrabie, Preşedintele TD PDM, Victor Zubcu, Preşedintele Organizaţiei teritoriale PDM Centru din municipiul Chişinău, Liviu Oboroc, Secretarul Executiv al Organizaţiei teritoriale PDM Centru din municipiul Chişinău, Lilia Caşu.

În cuvântul de salut, Preşedintele Tineretului Democrat PDM, Victor Zubcu, a menţionat importanţa investiţiei în tineri, rolul participării tineretului în procesele politice din ţară, crearea condiţiilor pentru dezvoltarea potenţialului fiecărui tînăr cît şi promovarea tinerilor la nivel local şi central.

Secretarul General PDM, dl Vitalie Vrabie apreciază activismul, iniţiativa, efortul şi potenţialul tinerilor democraţi. El a declarat în discursul său că liderii partidului vor susţine şi vor promova tinerii în alegerile locale.

Preşedintele Organizaţiei teritoriale PDM Centru din municipiul Chişinău, Liviu Oboroc a remarcat faptul că nimic nu este imposibil, orice scop poate fi atins prin muncă şi efort. Cariera acestuia este un exemplu real, astfel de la funcţia sa de membru în Biroul Executiv TD a ajuns Preşedintele Organizaţiei teritoriale PDM Centru din municipiul Chişinău.

În cadrul şedinţei au fost alese organele de conducere (Consiliul Politic şi Biroul Executiv ). În funcţia de preşedinte a fost ales Moldovan Veaceslav, iar la funcţia de vicepreşedinţi au fost desemnaţi Andrieş Ion, Nabiulin Roman şi Racu Irina.

Sursa: www.td.md

PD convoacă şedinţa Consiliului AIE Rezoluţia Tineretul Democrat