Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Ziua umorului în Orhei

|versiune pentru tipar||
PDM / 14 aprilie 2011
Partidul Democrat din Moldova

Cu prilejul Zilei Umorului, Tinerii Democraţi din Orhei au organizat un concurs TVC între instituţiile de învăţămînt din or.Orhei. Invitaţia a fost acceptată de către 3 instituţii: Liceul Teoretic “Alecu Russo”, Liceul Teoretic “Ion Luca Caragiale” şi Colegiul Pedagogic “Vasile Lupu”.

Concursul a avut patru probe: prezentarea echipei, proba muzicală cu genericul “Nasc şi la Moldova oameni”, proba căpitanilor şi tema pentru acasă “Dacă aş fi pentru o zi preşedinte…”

Tinerii concurenţi au dat dovadă de ingeniozitate, mult umor, improvizare, bune calităţi muzicale cît şi actoriceşti. Juriul, care a fost format din conducerea raională PDM (Ion Startulat — preşedintele PDM r.Orhei, primar de Orhei, Tudor Golub — prim vicepreşedinte PDM r.Orhei), din conducerea TD Moldova (Victor Zubcu — preşedinte TD Moldova, Andrian Buligari — preşedinte LSD) cît şi reprezentanţi din societatea civilă, a fost imparţial şi foarte competent.

După cele patru probe, învingătorii concursului au fost desemnaţi liceenii de la Liceul “I.L.Caragiale”, pe locul doi s-a plasat Colegiul Pedagogic iar pe locul trei, tinerii de la Liceul “A.Russo”. Echipele au fost premiate de către primarul de Orhei, dl.Ion Stratulat care a felicitat tinerii pentru o seară deosebită şi a mulţumit publicul pentru susţinerea concurenţilor.

Echipa TD Orhei a promis ca astfel de concursuri vor fi tradiţionale în oraş cît şi în raion, urmînd pentru luna mai a anului curent să bucure locatarii cu un concurs de frumusete Miss Orhei…

Sursa: www.td.md

Tinerii Democraţi pregatiţi pentru responsabilitate publică Declaraţia Partidului Democrat din Moldova