Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Miniturneul de fotbal organizat de Tineretul Democrat Nisporeni

|versiune pentru tipar||
PDM / 7 decembrie 2011
Partidul Democrat din Moldova

Duminică, 4 decembrie, în incinta stadionului oraşănesc Nisporeni a avut loc miniturneul de fotbal organizat de Tineretul Democrat Nisporeni.

La această competiţie au particpat 5 organizaţii primare TD Nisporeni. Astfel în competiţie s-au înscris echipele din or. Nisporeni, s. Mărinici, s. Mileşti, s. Bursuc şi s. Vînători. Competiţia s-a desfaşurat dupa sistemul de rotaţie în care fiecare echipă a avut posibilitatea să-şi demonstreze profesionalismul şi pregătirea. Am avut parte de un spectacol fotbalistic extraordinar la care au contribuit toate echipele prin dăruinţă, motivare şi pasiune. Minicampionatul a început cu victoria TD Mileşti în faţa echipei din or.Nisporeni şi a continuat cu o altă victorie a TD Marinici în faţa celor din Vînători. Într-o atmosferă de prietenie a decurs meciul dintre TD Mileşti şi TD Mărinci (pretendentele la titlul de cea mai buna echipă). Cu un joc cursiv de pase şi cu un temperament ridicat, partida a fost una foarte echilibrată şi frumoasă, dovadă fiind scorul de 5:4 pentru TD Marinici. La finele unei zile încărcate s-a stabilit şi un clasament, astfel:

Toţi cei 35 de participanţi au fost felicitaţi şi au primit diplome înmînate de Preşedintele Raionului, Preşedintele PDM Nisporeni, Bîtcă Vasile, Primarul Orasului Nisporeni, d-nul Gangan Ion, precum şi Preşedintele TD PDM Nisporeni Vacari Vitalie. Desigur că învingătorii au primit şi o cupă care o vor păstra pîna la anul viitor. Tineretul Democrat Nisporeni a asigurat toţi participanţii că turneul dat va deveni o tradiţie pentru PDM la nivel raional deoarece promovează un mod sanătos de viaţă, prietenia şi spiritul de echipă.

Sursa: www.td.md

Fracţiunea parlamentară PDM a depus în Comisia economie, buget şi finanţe amendamentele, propuse de PDM, la politica bugetar-fiscală pentru anul 2012 Partidul Democrat din Moldova convoacă Adunarea generală a aleşilor locali ai PDM