Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Asociaţia Aleşilor Locali ai PDM a devenit funcţională

|versiune pentru tipar||
PDM / 18 ianuarie 2012
Partidul Democrat din Moldova

Consiliul executiv al Asociaţiei Aleşilor Locali ai PDM (AALDPM) se reuneşte pe 21 ianuarie în prima şedinţă pentru a-şi fixa obiectivele de activitate pentru anul 2012, dar şi pentru finalizarea constituirii organelor Asociaţiei.

În cadrul şedinţei, urmează să fie ales directorul executiv al AALDPM, repartizate responsabilităţile pe direcţii specifice de activitate. De asemenea, aleşii locali vor decide acţiunile necesare de a fi întreprinse pentru transpunerea în viaţă a obiectivelor statutare ale acesteia.

Asociaţia Aleşilor Locali ai PDM a fost constituită pe 10 decembrie 2011 în cadrul Adunarea generală a aleşilor locali ai PDM, fiind votat statutul şi regulamentul de activitate a acesteia. Preşedintele Asociaţiei a fost ales Constantin Cojocaru, primarul or.Edineţ.

Crearea Asociaţiei se anunţă ca o acţiune de fortificare a capacităţilor de lucru ale partidului pentru a crea o platformă de dezbateri a tuturor problemelor existente la nivelul APL.

Sursa: www.pdm.md

Bătrînii din Zîmbreni sunt alimentaţi la o cantină socială Şedinţa comitetului executiv al Organizaţiei naţionale a persoanelor în etate a PDM