Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

PDM Bălţi are un nou lider

|versiune pentru tipar||
PDM / 23 ianuarie 2012
Partidul Democrat din Moldova

Organizaţia teritorială Bălţi a Partidului Democrat din Moldova (PDM) are un nou preşedinte. Noul lider al OT PDM Bălţi este Cecilia Graur. Candidatura Ceciliei Graur a fost votată în unanimitate duminică, 22 ianuarie, în cadrul conferinţei municipale a PDM Bălţi. Fostul preşedinte al PDM Bălţi, Petru Axenti, a decis să cedeze conducerea organizaţiei, dar a declarat că va continua să activeze în partid. Cecilia Graur a fost felicitată, cu acest prilej, de către preşedintele Partidului Democrat din Moldova, preşedintele interimar al ţării, Marian Lupu, prezent la şedinţă, care i-a dorit succese în noua sa funcţie responsabilă, exprimându-şi speranţa că organizaţia teritorială din Bălţi se va fortifica prin atragerea noilor membri şi susţinători ai partidului.

La conferinţă a mai participat secretarul general al formaţiunii, Vitalie Vrabie, precum şi delegaţi ai organizaţiilor de partid din municipiul Bălţi. Ordinea de zi a acesteia a mai inclus chestiuni cu privire la activitatea OM Bălţi, raportul comisiei de cenzori, aprobarea strategiei organizaţiei pentru perioada 2012–2016, cu privire la situaţia-politică din ţară. Unul dintre subiectele pe care Marian Lupu l-a discutat la adunarea de duminică cu democraţii din Bălţi a fost referendumul constituţional propus de AIE în vederea depăşirii crizei politice din Republica Moldova.

Sursa: www.pdm.md

Şedinţa comitetului executiv al Organizaţiei naţionale a persoanelor în etate a PDM Tinerii democraţi din raionul Ungheni îşi consolidează rândurile