Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Tinerii democraţi din raionul Ungheni îşi consolidează rândurile

|versiune pentru tipar||
PDM / 23 ianuarie 2012
Partidul Democrat din Moldova

Circa 100 de reprezentanţi ai organizaţiilor primare de tineret din localităţile raionului Ungheni s-au reunit pe 21 ianuarie în cadrul Conferinţei raionale a Organizaţiei Tineretului Democrat al PDM.

În cadrul şedinţei, preşedintele organizaţiei raionale de tineret, Vlad Negară, a înaintat candidatura lui Mihai Racoviţă la funcţia de preşedinte al OTD PDM Ungheni, care a fost susţinută în unanimitate. Noul preşedinte ales al organizaţiei de tineret, care deţine şi funcţia de secretar executiv a organizaţiei raionale de partid, a anunţat că, din acest moment, obiectivul său de baza este acela de a forma o echipă puternică, bazată pe unitate şi respect.

Victor Zubcu, preşedintele OTD PDM, a venit cu mai multe informaţii privind planul şi modul de activitate al unei organizaţii primare de partid, cât şi despre importanţa creşterii unei generaţii călite şi sănătoase de noi politicieni, care să constituie baza de viitor a partidului.

Atât preşedintele PDM Ungheni, Petru Langa, cât şi d-na Iulia Pancu preşedintele organizaţiei raionale de femei, prezenţi la reuniune, au chemat tinerii la o mobilizare şi o colaborare cât mai constructivă, precizând, totodată, importanţa şi rolul tinerilor în cadrul organizaţiei raionale de partid.

Sursa: www.pdm.md

PDM Bălţi are un nou lider TD PDM: Mai puternici, mai instruiţi