Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Tinerii democraţi promovează un mod sănătos de viaţă prin practicarea sportului

|versiune pentru tipar||
PDM / 1 februarie 2012
Partidul Democrat din Moldova

Organizaţia de tineret a Partidului Democrat din Moldova promovează un mod sănătos de viaţă prin practicarea sportului. Pe 28 ianuarie, la Leova a avut loc primul mini-campionat la volei din acest an, organizat de tinerii democraţi.

Campionatul a avut loc în incinta Liceului Teoretic “Mihai Eminescu” din or. Leova şi a întrunit şase echipe din raion: din or. Leova (Liceul “M.Eminescu”, Liceul “C.Spătaru”), din or.Iargara, s. Colibabovca, s. Cazangic, s. Tomai. De asemenea, la eveniment au participat 150 de susţinători ai echipelor.

În urma unei lupte crîncene, dar corecte, “Cupa Tineretului” a revenit echipei din s. Colibabovca, pe locul doi şi trei s-au plasat echipele de liceului “Constantin Spătaru” şi, respectiv, a liceului “Mihai Eminescu” din or.Leova.

După desfăşurarea competiţiei, la sediul Partidului Democrat din Moldova din or. Leova au multiple mesaje de felicitări, mulţumiri, dar şi doleanţe de a desfăşura asemenea evenimente în alte localităţi în scopul dezvoltării sportului în rîndul tineretului.

Pe parcursul anului 2011, tinerii democraţi au organizat o serie de campionate de fotbal, volei şi dame în Cahul, Ungheni, Călăraşi, Nisporeni.

Sursa: www.pdm.md

Marian Lupu: Trebuie să fim inteligenţi! Vlad Plahotniuc, naş de botez al tripleţilor familiei Surugiu