Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Marian Lupu: Trebuie să fim inteligenţi!

|versiune pentru tipar||
PDM / 29 ianuarie 2012
Partidul Democrat din Moldova

“Trebuie să fim inteligenţi”, spune liderul PDM Marian Lupu cu referire la situaţia creată în jurul referendumului constituţional, anunţat de AIE.

“Nu ieşim cu declaraţii separate. Lucrăm la nivel de experţi. Noi ne telefonăm în fiecare zi şi ne întâlnim, dar, la concret, articol cu articol nu am discutat. Abia ieri am primit aceste propuneri de modificari şi le-am transmis experţilor din partid”, a declarat Marian Lupu.

Întrebat de jurnalişti dacă a sesizat reticenţele unor membri ai AIE vizavi de referendum, Marian Lupu spune că a remarcat declaraţiile. “Am observat şi eu aceste lucruri. Este un semnal pe care l-am înregistrat, dar noi de la bun început am spus că dacă mergem pe acesta linie, mergem solidar. Daca acest lucru nu se respectă, se pune în pericol realizarea ideii şi succesul ei. De aceea, înainte de a ne expune, noi ne vom întalni şi vom discuta”, a spus liderul democrat.

Sursa: www.pdm.md

Organizaţia de Tineret TD Cantemir PDM are un nou preşedinte Tinerii democraţi promovează un mod sănătos de viaţă prin practicarea sportului