Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Organizaţia de Tineret TD Cantemir PDM are un nou preşedinte

|versiune pentru tipar||
PDM / 26 ianuarie 2012
Partidul Democrat din Moldova

În data de 21.01.2012 la Cantemir a avut loc Conferinţa Raională a organizaţiei de tineret TD Cantemir. La eveniment au participat tineri din 20 de localităţi. Aceştia au prezentat planurile de dezvoltare pentru organizaţiile primare în care activează.

În cadrul şedinţei au fost discutate problemele cu care se confruntă tinerii din raionul Cantemir, cît şi situaţia politică din Republica Molodva. Participanţii au susţinut ideea că migraţia tinerilor peste hotarele ţării nu este cea mai bună decizie. “Viitorul aparţine tinerilor, fiecare tînăr trebuie să se implice la maxim pentru construirea lui începînd de azi”, a precizat Veaceslav Moldovan, coordonator TD Zona Sud.

Tineretul Democrat din Cantemir a ales o nouă conducere care îsi propune în 2012 să constituite organizaţii primare de tineret în cele 51 de localităţi, să devină cea mai atractivă aorganizaţie de tineret şi să-şi măreasca semnificativ numărul de membri şi simpatizanţi. Astfel a fost ales Biroul Executiv Raional format din 7 membri. În calitate de vicepreşedinţi au fost aleşi Topală Veaceslav şi Balică Anastasia. Iar funcţia de preşedinte al TD Cantemir cu votul unanim din partea colegilor a revenit tinerei Roabeş Svetlana.

Ciobanu Andrei, preşedintele organizaţiei de partid raionul Cantemir, a mulţumit tinerilor pentru desfăşuraea acestui exerciţiu democratic la un nivel înalt şi a promis că toate iniţiativile venite din partea organizaţiei de tineret vor fi susţinute de conducerea organizaţiei rationale.

Sursa: www.td.md

Primarii democraţi optează pentru o descentralizare reală în domeniul APL Marian Lupu: Trebuie să fim inteligenţi!