Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Acţiunea Tineretului Democrat: Tu meriţi o dragoste adevărată!

|versiune pentru tipar||
PDM / 21 februarie 2012
Partidul Democrat din Moldova

Luna februarie este declarată luna dragostei, lună în care se dăruiesc inimioare, se fac declaraţii de dragoste, cereri în căsătorie, jurăminte pe viaţă şi surprize originale. A devenit o tradiţie ca organizaţia de tineret la 14 februarie, de Valentine Day’s să organizeze evenimente deosebite pentru cei îndrăgostiţi. Astfel, în mai multe oraşe au fost repartizate felicitări personalizate cu ocazia acestei zile deosebite — Tu meriţi o dragoste adevărată şi baloane pentru perechile îndrăgostite.

În centrul oraşul Străşeni, trecătorii au avut ocazia să se fotografieze lângă un panou cu imaginea personajelor de desen animat — Shrek şi Fiona, instalat de tinerii democraţi. Atmosfera de sărbătoare a fost menţinută de două perechi de tineri deghizaţi în inimioare. Acestea au reprezentat simbolul acestui eveniment în oraşul Străşeni.

Organizaţia de tineret din Rezina au organizat un flash-mob dedicat zilei de 14 februarie. Tinerii au format o inimioară, timp de 30 de secunde au stat nemişcaţi, iar la final aceştia au strigat: TD Rezina vă doreşte o dragoste adevărată. Tinerii îndrăgostiţi îşi declarau dragostea lăsînd un mesaj de dragoste pe panoul instalat de tinerii democraţi. Mesajele urmează a fi păstrate pentru anul viitor ca un test de verificare pentru cei care şi-au declarat iubirea.

TD Orhei a invitat cca. 100 de perechi de îndrăgostiţi în incinta Casei Raionale de Cultură “A. Suruceanu”, unde a avut loc proiecţia comediei romantice “Just like Heaven”. Buna dispoziţie şi scenele comice din film au creat o atmosferă plină de voie bună şi dragoste. După acest eveniment, participanţii au fost invitaţi în Piaţa V.Lupu la o premieră pentru oraşul Orhei: lansarea felinarelor zburătoare. Zeci de lampioane trimise spre cer au adus încântare şi bucurie atât participanţilor, trecătorilor, cât şi locuitorilor din apropiere care au ieşit cu toţii la ferestre să admire luminile din cer.

Sursa: www.pdm.md

TD PDM Cahul a invitat tinerii la teatru Pensionarii din Rezina, invitaţii unui turneu de şah