Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Acţiunea ONPE PDM “Un răspuns la întrebarea ta”

|versiune pentru tipar||
PDM / 2 martie 2012
Partidul Democrat din Moldova

Organizaţia Naţională a Persoanelor în Etate “Tezaurul Naţiunii” a Partidului Democrat din Moldova a iniţiat o acţiune cu genericul “Un răspuns la întrebarea ta”. Acţiunea constă în organizarea întâlnirilor cu pensionarii care pot adresa întrebări din diverse domenii, la care să primească răspunsuri din partea specialiştilor.

În acest scop sunt create echipe mobile, în componenţa cărora intră un medic şi un jurist care, de rând cu informaţii generale, oferă şi consultaţii pentru pensionarii veniţi la întâlniri.

Prima întâlnire de acest gen a avut loc în satul Năpădeni, raionul Ungheni, la care au participat şi pensionari din cadrul organizaţiilor primare ale oamenilor în etate ale PDM din satele Condrăteşti, Măgurele, Sineşti. Gazda evenimentului a fost primăria localităţii, cu suportul primarului Maria Iovu.

Consultaţia în domeniul medical a fost prezentată de către medicul de familie din Centrul medical din Ungheni. Cu participanţii a discutat şi preşedintele ORP Ungheni, Langa Petru, preşedintele ORPE PDM Ungheni, Valentina Balan.

Ulterior, asemenea întruniri vor avea loc în toate raioanele ţării.

Sursa: www.pdm.md

Marian Lupu: Republica Moldova nu e un proiect temporar. Suntem un stat dat de Dumnezeu Tinerii Democraţi au adus onor eroilor războiului pentru integritatea teritorială şi suveranitatea Moldovei