Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Flori şi felicitări pentru femei în ajun de 8 martie

|versiune pentru tipar||
PDM / 5 martie 2012
Partidul Democrat din Moldova

Femeile democrate din toate raioanele ţării primesc în aceste zile felicitări din partea conducerii Partidului Democrat din Moldova, dar şi a colegilor din Organizaţiile de Partid Raionale. Ele au fost felicitate cu flori şi mărţişoare de către bărbaţii partidului care le-au adresat cele mai frumoase cuvinte de felicitare.

Serate dedicate Zilei Internaţionale a Femeii au avut loc, la finele săptămânii trecute, în mai multe raioane ale ţării şi vor continua în zilele următoare, în aşa mod ca de atenţia colegilor de partid să aibă partea toate femeile din PDM.

Preşedintele PDM, Marian Lupu, a mers în zilele de sâmbătă şi duminică în Călăraşi şi Ungheni, ca să le transmită personal doamnelor democrate felicitări.

“Istoria milenară demonstrează că în spatele unei personalităţi, a unui bărbat puternic stă şi a stat mereu o femeie. Vă doresc respect din partea iubiţilor, din partea celor care vă sunt în preajmă. Să aveţi parte doar de fericire şi bucurii. În preajmă să vă fie mereu oamenii pe care doriţi să-i vedeţi alături de dvs., un foarte frumos la mulţi ani, cu cea mai profundă recunoştinţă şi gratitudine”, a menţionat Marian Lupu.

Sursa: www.pdm.md

Eroii razboiului de pe Nistru, comemoraţi la Bălţi Deputatul Valentina Stratan vrea să ştie ce face Ministerul Educaţiei pentru a asigura cu locuri în grădiniţe şi creşe familiile cu copii mici