Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Chişinăul devine mai curat cu ajutorul Partidului Democrat

|versiune pentru tipar||
PDM / 19 martie 2012
Partidul Democrat din Moldova

Duminică, 18 martie 2012, Organizaţia Municipală a Partidului Democrat din sectorul Botanica a organizat o acţiune de salubrizare a parcului public amplasat în preajma străzilor Cuza Vodă şi Sarmizegetusa.

În această zi însorită, în juru la 40 de membri ai Partidului Democrat, înarmaţi cu greble, furci, lopeţi, mături şi saci de gunoi, au luat cu asalt teritoriul ce parcă aştepta o mînă de gospodar după o iarnă grea şi istovitoare. Alături de seniori şi tineretul democrat a muncit pentru a contribui la îmbunătăţirea aspectului oraşului în care locuim dînd, astfel, un bun exemplu tuturor trecătorilor şi locatarilor din vecinătate.

“Avem un oraş frumos însă, cu regret, la capitolul curăţenie lasă mult de dorit, iată de ce este binevenit să contribuim cu toţii la aducerea în ordine şi menţinerea curăţeniei nu prin vorbe, ci prin fapte concrete, or echipa PD de la Botanica ştie că cel mai convingător în acest sens poţi fi prin propriul exemplu”, a menţionat preşedintele organizaţiei teritoriale, Vlad Grivenco.

“Fiind vizibili în societate prin acţiuni concrete şi exemple demne de urmat de către toţi concetăţenii noştri, vom demonstra că Partidul Democrat are o echipă ce vine să se implice întru schimbarea spre mai bine prin fapte şi nu prin vorbe goale de care societatea noastră s-a săturat”, a subliniat un alt participant la acţiune.

În încheiere, toţi participanţii au susţinut univoc organizarea unei proxime acţiuni de salubrizare în alt parc din sectorul Botanica.

Sursa: www.pdm.md

Organizaţia de Femei a PDM pledează pentru majorarea numărului femeilor promovate în politică Iniţiativă legislativă privind interzicerea publicităţii la medicamente