Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Securitatea militară a Moldovei, subiect de discuţii la cafeneaua politică cu viceministrul Apărării, Igor Panfile

|versiune pentru tipar||
PDM / 19 aprilie 2012
Partidul Democrat din Moldova

Tinerii democraţi au discutat, miercuri, 11 aprilie, ora 18.00, tema: “Securitatea militară a Republicii Moldova”, cu invitatul serii, dl Igor Panfile, viceministrul Apărării al Republicii Moldova. Cafeneaua politică a fost una relevantă în informaţii privind organizarea instituţională a structurilor de forţă şi a direcţiilor de activitate. În acest context, s-a mai vorbit despre capacitatea militară a Republicii Moldova, provocările de ordin strategic şi tactic în contextual regional şi naţional, cadrul legal de activitate, cît şi de caracterul reformator în structurile de forţă.

Runda de întrebări răspunsuri a fost una foarte aprinsă, aici s-a vorbit despre greşelile militare din cadrul Conflictului armat de pe Nistru din 1992, despre un top mondial al armatelor de succes, despre finanţarea ministerului Apărării, despre calitatea ofiţerilor noştri, depre relaţia Republicii Moldova cu NATO, despre generalii moldoveni şi locul lor în istoria noastră, ş.a.

Tineretul Democrat, organizaţia de tineret a Partidului Democrat din Moldova, organizează asemenea evenimente pentru pregătirea politică a viitorilor lideri din cadrul partidului.

Sursa: www.pdm.md

Votul uninominal va reflecta realitatea din Moldova Tinerii democraţi din Anenii Noi în acţiune