Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Îndemn către cetăţeni pentru arborarea drapelului de stat

|versiune pentru tipar||
PDM / 25 aprilie 2012
Partidul Democrat din Moldova

În ajunul Zilei Drapelului, Marian LUPU, preşedintele Parlamentului R.Moldova, preşedintele Partidului Democrat din Moldova, a postat pe blogul său personal un mesaj prin care îndeamnă cetăţenii să arboreze, cu acest prilej, drapelul naţional, demonstrând în acest mod mândria pentru însemnele statului, dar şi pentru a da amploare acestei sărbători. Totodată, liderul democrat anunţă că, pe 27 aprilie, va arbora un tricolor pe blocul în care locuieşte.

“Simbolurile unei ţări sunt principalele semne distinctive ale unui stat independent. Ziua Drapelului naţional al Republicii Moldova, serbată poimâne, 27 aprilie 2012, ne oferă posibilitatea să aducem un omagiu acestor simboluri. Sărbătoarea aceasta nu este una a conducerii statului, ci mai degrabă, un motiv în plus de mândrie pentru fiecare cetăţean al Republicii Moldova. Amploarea cestei sărbători îi va da fiecare steag amplasat de fiecare dintre noi în preajmă sau pe locuinţa sa. Astfel, întreaga lume, va vedea că acest stat are simboluri şi cetăţeni care cu profundă mândrie le afişează. În calitate de cetăţean al acestui stat voi arbora vineri un drapel pe blocul în care locuiesc.

Vă chem pe toţi să amplasăm câte un drapel în locurile în care suntem fericiţi cu familiile noastre sau la locul de muncă pentru a demonstra că sărbătoarea de mâine este una cu adevărat populară”, a scris Marian Lupu.

Centrul de presă al PDM
Sursa: www.pdm.md

Tinerii democraţi din Anenii Noi în acţiune Pe 27 aprilie Partidul Democrat va desfăşura o serie de măsuri pentru promovarea stindardului naţional