Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Vlad Plahotniuc le-a înmânat astăzi carnetele de partid celor aproximativ 600 de noi membri ai organizaţiei din Floreşti

|versiune pentru tipar||
PDM / 23 septembrie 2012
Partidul Democrat din Moldova

Prim-vicepreşedintele PDM Vlad Plahotniuc le-a înmânat astăzi carnetele de partid celor aproximativ 600 de noi membri ai organizaţiei din Floreşti, în cadrul unui forum al filialei locale a Partidului Democrat din Moldova. “Vă felicit pentru că aţi ales să deveniţi membri ai PDM. Aţi ales cel mai potrivit moment, pentru că acum, când se află în plin proces de reformă internă, partidul vă poate oferi o oportunitate reală de afirmare în politică”, le-a spus Vlad Plahotniuc noilor membri.

Odată cu aderarea la partid a celor 600 de noi membri, organizaţia PDM este reprezentată în Floreşti de peste 1400 de membri, deţine preşedinţia raionului şi conduce o treime din administraţiile publice locale.

Prim-vicepreşedintele PDM Vlad Plahotniuc a declarat că, aşa cum a promisla Congresulpartidului din luna iunie, PDM devine pe zi ce trece un partid puternic, care pune preţ pe profesionalismul membrilor şi pe rezultatele obţinute în interesul cetăţenilor. “Primirea noilor membri în rândul PDM vorbeşte despre încrederea tot mai mare a oamenilor în partid. Acest fapt ne responsabilizează enorm, fiindcă asistăm la o fortificare a organizaţiei locale, care generează şi aşteptări fireşti din partea locuitorilor din raion. De aici, din Floreşti, dăm şi un semnal că PDM este un partid modern, în care nimeni nu este marginalizat, iar în favoarea acestui fapt vorbeşte şi numărul mare de noi membri, dintre care 460 sunt femei”, a remarcat Vlad Plahotniuc. De asemenea, Prim-vicepreşedintele PDM a dat asigurări că formaţiunea democrată va propune în continuare noi proiecte aşteptate de populaţie.

Un mesaj privind necesitatea reformelor în Republica Moldova a dat şi ministrul Muncii, Protecţiei sociale şi familiei, Valentina Buliga, prezentă la forumul PDM Floreşti: “Partidul Democrat întotdeauna a fost formaţiunea care a unit oamenii, dar acum este momentul să realizăm unele reforme, care să asigure o dezvoltare uniformă şi dinamică a întregii ţării”, a spus ministrul PDM.

De asemenea, noii membri ai organizaţiei din Floreşti au fost îndemnaţi să fie activi şi îndrăzneţi, pentru a aduce schimbarea în bine în Republica Moldova, de către deputaţii Stella Jantuan, Alexandru Stoianoglo şi Valeriu Guma. Pentru a-i felicita pe noii membri, la evenimentul dela Floreştiau participat şi secretarul general al PDM, Constantin Botnari, reprezentanţi ai organizaţiilor raionale de partid din Drochia, Şoldăneşti şi Soroca, dar şi circa 800 de membri ai PDM din raionul Floreşti.

Serviciul de presă al PDM
Sursa: www.pdm.md

Organizaţia de tineret a PDM TD Râşcani a petrecut o activitate de salubrizare şi înnobilare a parcului din satul Corlăteni Circa 400 de tineri democraţi din raioanele Călăraşi şi Nisporeni au avut parte de o discuţie într-o atmosferă caldă cu liderii PDM