Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

PDM susţine sportivii de performanţă

|versiune pentru tipar||
PDM / 28 octombrie 2012
Partidul Democrat din Moldova

Sportiva moldoveană Ana-Maria Ciobanu s-a plasat pe locul 5la Campionatul mondial de sambo, la categoria 56 kg, care a avut loc în perioada 11–15 octombrie la Sofia, Bulgaria. Participarea tinerii sportive la competiţie a devenit posibilă graţie suportului oferit de Partidul Democrat, care a finanţat plecarea sa.

Ana-Maria, la vîrsta de 19 ani, este multiplă campioană a Moldovei la sambo şi judo, avînd performanţe şi în cadrul competiţiilor internaţionale.

Tînăra, recent revenită din Bulgaria, spune că este pasionată din copilărie de acest sport şi este mândră să reprezinte la competiţiile internaţionale R.Moldova, însă multe ori participarea la campionatele internaţionale este dificilă din cauza că implică costuri semnificative. “Ajutorul oferit de PDM a fost foarte binevenit, deoarece nu aveam la dispoziţie suma necesară pentru a participa la mondiale. Provin dintr-o familie de sportivi şi nu am de gând să mă opresc la rezultatele obţinute. Am planuri mari pe viitor, iar acum mă pregătesc pentru campionatul naţional”, a spus Ana-Maria.

Sursa: www.pdm.md

Democraţii din Chişinău îşi propun să obţină cel puţin 15% la Consiliul municipal Chişinău În Teleneşti s-a desfăşurat Conferinţa Organizaţiei de Femei a PDM