Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

La Comrat a avut loc un seminar cu preşedinţii organizaţiilor primare ale persoanelor în etate din UTA Găgăuzia

|versiune pentru tipar||
PDM / 20 noiembrie 2012
Partidul Democrat din Moldova

La Comrat a avut loc un seminar cu preşedinţii organizaţiilor primare ale persoanelor în etate din UTA Găgăuzia, la care au participat 30 de persoane.

La întrunire, de asemenea, a participat viceministrul muncii, protecţiei sociale şi familiei, Sergiu Sainciuc, şi preşedintele ONPE a PDM “Tezaurul Naţiunii”, Nina Ţurcan.

În cadrul întrunirii s-a pus în discuţie situaţia pensionarilor din raion şi măsurile ce urmează a fi întreprinse de organizaţiile primare pentru susţinerea oamenilor în etate.

Participanţilor la seminar le-a fost înmânat un material metodic despre activităţile care pot fi organizate la nivel de localitate pentru a-i ajuta pe pensionari.

În cadrul manifestaţiei, a fost omagiat cuplul Kovaliov Ivan şi Raisa, membri de partid din raionul Comrat, care au marcat 59 de ani de căsătorie.

Sursa: www.pdm.md

Consiliul Politic Naţional al PDM a desemnat, în şedinţa de astăzi, vicepreşedinţii formaţiunii şi a ales noua componenţă a Consiliului Executiv al partidului Organizaţia raională a persoanelor în etate din Rezina a organizat o serată de suflet sub genericul Anii tinereţii mele