Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Primarul din Bahmut va fi exclus din PDM pentru implicare în acţiuni ce contravin legii

|versiune pentru tipar||
PDM / 23 noiembrie 2012
Partidul Democrat din Moldova

Conducerea Partidului Democrat a luat act de informaţia făcută publică de către Procuratura Generală privind finalizarea urmăririi penale şi expedierea în instanţa de judecată a unei cauze penale de învinuire a unui grup criminal organizat de şantaj şi huliganism agravat, condus de primarul satului Bahmut, raionul Călăraşi, Oleg Bădărău, membru al PDM.

Considerăm inacceptabilă asemenea activitate a unui reprezentant al Partidului Democrat şi implicarea sa în activităţi ce contravin legislaţiei, din care considerent PDM va demara imediat procedurile statutare pentru excluderea lui Oleg Bădărău din rândurile sale.

PDM va aplica masuri drastice în adresa oricărui membru care se va dovedi că va admite acţiuni necorespunzătoare legislaţiei şi principiilor de activitate a formaţiunii.

Serviciul de presă al PDM
Sursa: www.pdm.md

Organizaţia raională a persoanelor în etate din Rezina a organizat o serată de suflet sub genericul Anii tinereţii mele Mişcarea Obştească “Noua Găgăuzia”, condusă de primarul din Comrat a decis să adere la Partidul Democrat din Moldova