Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Noi membri PDM la Nisporeni

|versiune pentru tipar||
PDM / 3 decembrie 2012
Partidul Democrat din Moldova

Organizaţia Partidului Democrat din Moldova are 800 de noi membri, care au fost salutaţi de către prim-vicepreşedintele PDM, Vlad Plahotniuc, în cadrul Forumului raional din 1 decembrie. Pentru a-i primi pe noii membri, la Nisporeniau venit vicepreşedinţii PDM, deputatul Igor Corman şi ministrul Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor, Pavel Filip, parlamentarul Iurie Bolboceanu, secretarul general al PDM, Constantin Botnari.

“Tot mai mulţi sunt cei care vin spre noi, sunt oameni care doresc să facă politică într-un partid puternic, bine organizat, în care să poată participa la un proiect politic serios”, a spus Vlad Plahotniuc, subliniind că “PDM este şi unicul partid cu adevărata perspectivă de creştere, şi nu o perspectivă desenată în sondaje”. Prim-vicepreşedintele PDM a făcut astfel referire la faptul că organizaţia Raională a PDM din Nisporeni are cca 2400 de membri, fiind cea mai reprezentativă formaţiune politică din raion, care deţine funcţia de preşedinte a raionului, majoritatea în Consiliile Raional şi Orăşenesc Nisporeni, iar 13 primării din 23, inclusiv din oraşul Nisporeni, sunt conduse de primari democraţi.

“Izolarea, resemnarea sau ignoranţa nu sunt sub nicio formă soluţii, ele sunt cea mai mare problemă pentru viitorulţării. Vă invit pe toţi cei care s-au implicat mai demult în politică, cât şi pe cei care au aderat azi, să ne încercăm puterile şi cunoştinţele pentru a construi un trai mai bun. Le spun bun venit noilor noştri colegi şi aş vrea să ştie de la bun început că au aderat la un partid care se află în plin proces de reformă, un proces de activizare a echipei şi de consolidare a ei”, a declarat Vlad Plahotniuc.

Preşedintele raionului, Vasile Bîtcă, a menţionat în discursul său că echipa PDM din Nisporeni a înregistrat rezultate semnificative în ultimii doi ani, prin fortificarea continuă a organizaţiei teritoriale şi atragerea de noi simpatizanţi.

De la anunţarea reformei interne a PDM, în iunie 2012, în cadrul multiplelor Forumuri raionale, la partid au aderat peste 15 mii de noi membri.

Serviciul de presă al PDM
Sursa: www.pdm.md

Iniţiativă a democraţilor, menită să curme interpretarea diferită a legislaţiei fiscale Condoleanţe