Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Partidul Democrat din Moldova are peste 1100 de noi membri la Orhei

|versiune pentru tipar||
PDM / 15 decembrie 2012
Partidul Democrat din Moldova

Partidul Democrat din Moldova are, începând de astăzi, peste 1100 de noi membri la Orhei. Pentru primirea în partid a noilor colegi, democraţii s-au reunit în număr mare în cadrul unui Forum raional, desfăşurat sub sloganul PDM “Priveşte în viitor”.

Potrivit preşedintelui Organizaţiei PDM Orhei, Ion Stratulat, odată cu primirea noilor membri, filiala PDM s-a mărit şi a devenit mai puternică. “Reuşitele fiecărui membru al PDM sunt cele care construiesc imaginea partidului. Noi privim în viitor şi trebuie ca şi în continuare să obţinem rezultate pentru binele oamenilor. De asemenea, PDM trebuie să comunice permanent cu oamenii, să găsim soluţii pentru problemele care există în fiecare localitate”, a declarat liderul PDM Orhei.

La reuniune au participat şi membri ai Partidului Democrat din Rezina, Şoldăneşti, Teleneşti, sala Casei de Cultură din Orhei devenind aproape neîncăpătoare. De asemenea, la Orhei au venit şi preşedintele de onoare al PDM Dumitru Diacov, ministrul Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei, Valentina Buliga, deputaţii Valentina Stratan şi Valeriu Guma, secretarul general al PDM, Constantin Botnari. Toţi i-au îndemnat pe noii membri să fie activi şi îndrăzneţi pentru a putea obţine împreună rezultatele pe care le aşteaptă cetăţenii din Moldova.

“Oamenii care aderă la partid vor să pună umărul la dezvoltarea ţării. Faptul că la PDM vin tot mai mulţi oameni vorbeşte că ei îşi leagă viitorul de această formaţiune politică. Partidul Democrat întotdeauna a fost formaţiunea care a unit oamenii, dar acum este momentul să realizăm unele reforme, care să asigure o dezvoltare uniformă şi dinamică a întregii ţării. Vom veni cu proiecte noi şi vom fi martorii schimbărilor aşteptate”, a dat asigurări preşedintele de onoare al PDM, Dumitru Diacov.

De la anunţarea reformei interne a PDM, în iunie 2012, în cadrul multiplelor Forumuri similare, la partid au aderat peste 17 mii de noi membri, în majoritatea organizaţiilor raionale.

Serviciul de presă al PDM
Sursa: www.pdm.md

Avocaţii lui Vlad Plahotniuc prezintă dovezi: Nu este cercetat penal în Cipru şi Londra şi nu este căutat de Interpol Fracţiunea Partidului Democrat din Consiliul raional Donduşeni se extinde