Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Ajun de sărbători cu surprize la Bălţi

|versiune pentru tipar||
PDM / 20 decembrie 2012
Partidul Democrat din Moldova

Ajun de sărbători cu surprize la Şcoala internat-specială pentru nevăzători şi ambliopi din oraşul Bălţi. Echipa Organizaţiei municipale Bălţi a Partidului Democrat din Moldova a fost, în pragul sărbătorilor de iarnă, alături de elevii şcolii-internat, care au savurat din dulciurile şi fructele aduse în dar.

“În cuvintele copiilor am simţit că ei, de fapt, ne încurajează pe noi. Elevii din această şcoală sunt mai optimişti şi ar fi bine să luăm exemplu de la ei”, a relevat preşedintele OMB PDM, Cecilia Graur.

La rândul său, responsabilul politic din cadrul PDM Bălţi, Ion Bodrug, le-a mulţumit pedagogilor care au grijă de elevii şcolii. “Am venit astăzi aici să aducem o parte din dragostea noastră, din minunile pe care le aduce Anul Nou. Vă dorim să fiţi cât mai curajoşi, să vă ajute Dumnezeu să vă îndepliniţi toate scopurile pe care vi le-aţi pus. Vă doresc ca anul viitor să vă aducă bucurie şi tot ceea la ce vă aşteptaţi”, le-a dorit elevilor Ion Bodrug.

“Vă rugăm să-i transmiteţi din partea noastră «La Mulţi Ani!» domnului Marian Lupu şi să-i spuneţi că suntem mulţumiţi de grija pe care ne-o poartă Parlamentul şi Guvernul”, a menţionat directorul şcolii internat.

Tot astăzi, echipa noastră şi-a continuat turneul prilejuit de ajunul sărbătorilor de iarnă. Scopul nostru e ca să facem să zâmbească cât mai mulţi copii şi maturi care au nevoie foarte mult de atenţia noastră, a societăţii.

Sursa: www.pdm.md

Partidul Democrat susţine meşterii populari Democraţii din toate raioanele s-au reunit astăzi în ultima şedinţă din acest an a Consiliului Politic Naţional