Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Vlad Plahotniuc: PDM a dat startul schimbărilor în clasa politică, prin promovarea oamenilor valoroşi, care fac politică modernă europeană

|versiune pentru tipar||
PDM / 22 decembrie 2012
Partidul Democrat din Moldova

“PDM a dat startul schimbărilor în clasa politică, prin promovarea oamenilor valoroşi, care fac politică modernă europeană. Ne dorim să facem din PDM un partid dedicat valorilor social-democrate. Procesul de modernizare a partidului, iniţiat după Congresul VII, va continua şi va fi unul amplu, dar la finele acestuia vom fi cel mai bine organizat partid din Moldova, cu filiale puternice”, a declarat prim-vicepreşedintele PDM, Vlad Plahotniuc, în cadrul Forumului Organizaţiei raionale Hînceşti, în cadrul căruia au fost salutaţi 1300 de noi membri.

Vlad Plahotniuc a felicitat noii membri că au ales să se alăture unei echipe puternice, remarcând că Organizaţia PDM Hînceşti a depus eforturi deosebite în acest an pentru a se consolida. “Asemenea forumuri au avut loc în 23 de raioane. În 2012, numărul membrilor PDM în toată ţara a crescut cu peste 50%, iar partidul se fortifică pe zi ce trece”, a subliniat Vlad Plahotniuc.

“Faptul că la PDM vin tot mai mulţi oameni vorbeşte că ei îşi leagă viitorul de această formaţiune politică modernizată. Partidul Democrat întotdeauna a fost formaţiunea care a unit oamenii, dar acum este momentul să realizăm unele reforme, care să asigure o dezvoltare uniformă şi dinamică a întregii ţării”, a dat asigurări preşedintele de onoare al PDM, Dumitru Diacov.

Iurie Eremei, preşedintele organizaţiei de tineret a PDM din raionul Hînceşti, a remarcat că mulţi dintre cei care şi-au primit astăzi carnetele de partid sunt persoane tinere, sub 35 de ani, subliniind că organizaţia de tineret, într-o perioadă scurtă, a reuşit să mărească numărul de membri de aproape trei ori.

Pentru a-i felicita pe noii membri, la Hînceşti au venit vicepreşedinţii PDM, deputatul Igor Corman şi ministrul Economiei, Valeriu Lazăr, viceministrul Sănătăţii, Gheorghe Ţurcanu, secretarul general al PDM, Constantin Botnari.

Serviciul de presă al PDM
Sursa: www.pdm.md

Democraţii din toate raioanele s-au reunit astăzi în ultima şedinţă din acest an a Consiliului Politic Naţional Tinerii democraţi din raionul Şoldăneşti au creat grupuri de iniţiativă care ajută locuitorii satelor izolate de traseele naţionale