Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Şedinţă a Organizaţiei municipale de femei a Partidului Democrat

|versiune pentru tipar||
PDM / 17 ianuarie 2013
Partidul Democrat din Moldova

Miercuri, 16 ianuarie, a avut loc prima şedinţă din acest an a Organizaţiei municipale de femei a Partidului Democrat. La întrunire a participat preşedintele OF a PDM, ministrul Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei, Valentina Buliga, vicepreşedintele PDM, deputata Valentina Stratan, vicepreşedintele OF, consilierul prim-vicepreşedintelui Parlamentului, Monica Babuc, precum şi reprezentante a celor 5 organizaţii sectoriale ale organizaţiei municipale Chişinău.

În cadrul şedinţei, a fost aprobată componenţa Biroului municipal al OF PDM Chişinău şi Planul de activitate pentru 2013, care include un bloc de măsuri pentru fortificarea organizaţiei, atragerea de noi membri şi sporirea influenţei PDM în Chişinău. Un accent deosebit va fi pus pe pregătirea membrilor OF PDM Chişinău, inclusiv prin organizarea diverselor traininguri. În acest context, în cadrul şedinţei, psihologii Valentina Bodrug şi Ina Triboi au susţinut un trening pe tema “Calea spre sine”

Valentina Buliga a remarcat că asemenea traininguri sunt necesare, deoarece în societate sunt foarte puternice stereotipurile privind rolul femeii, care se consideră că trebuie să fie în umbra bărbaţilor, pe planul secund. “Cu toţii ştim că fără implicarea noastră directă, fără aportul şi munca noastră, la egal, nu sunt posibile schimbări spre bine. De aceea, vom munci în parteneriat, la egal cu bărbaţii”, a spus Valentina Buliga.

La noi membre au fost înmînate carnete de partid.

Sursa: www.pdm.md

Organizaţia de Tineret — PDM Leova, păstrează şi promovează tradiţiile strămoşeşti A fost constituită organizaţia regională PDM Găgăuzia