Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Cupa Tineretului Democrat la Volei

|versiune pentru tipar||
PDM / 12 februarie 2013
Partidul Democrat din Moldova

După desfăşurarea Forumului raional al PDM Leova, precum şi la şedinţa biroului executiv din 2013, Organizaţia de Tineret a PDM Leova şi-a propus ca scop ca să dubleze desfăşurarea acţiunilor în 2013, atît cantitativă cît şi calitativă în comparaţie cu cele din 2012, avînd ca scop promovare tineretului şi educarea lui într-un spirit social-democratic.

Astfel la data de 09.02.2013, ora 09:00, în incinta L.T. “C.Spătaru” din or. Leova, Organizaţia de Tineret PDM Leova a desfăşurat Cupa Tineretului Democrat la Volei Ediţia a II. La turneu sau prezentat 8 echipe de băieţi, membri ai OT PDM Leova din: Cazangic, Borogani, Leova, Cupcui, Tomai, Tochile Răducani, Colibabovca, Iargara, şi în premiera pentru r. Leova la acest turneu au participat 4 echipe de fete din: Sîrma, Iargara, Cazangic, Vozneseni. Sala sportivă fiind invadată de cca de 180 de tineri, care odată cu ocuparea locurilor în tribună aşteptau cu mare nerăbdare şi curiozitate deschiderea oficială a turnelui.

Turneul a fost deschis în mod oficial de către Vicepreşedintele OT PDM Leova, Dl Nicolai Priţcan şi Secretarul Executiv a OT PDM Leova, Dl. Blaje Dumitru, care le-au urat tinerilor succes şi să cîştige prietenia, dar să învingă cel mai puternic. După o luptă crîncenă, asiduă şi prietenoasă, pe locul I (băieţi) sau clasat echipa din s.Tochile Răducani, locul II s.Colibabovca, locul III s.Cupcui, la fete locul I a fost învins de echipa din s.Vozneseni, locul II s.Sîrma, locul III or. Iargara.

La deschiderea turneului deasemenea a fost invitată şi pressa locală.

Înmînarea diplomelor, premiilor, cupelor precum şi închiderea oficială a fost efectuată de către preşedintele Organizaţiei Teritoriale Leova a PDM Dna Efrosinia Greţu, care le-a mulţumit participanţilor turneului precum şi organizatorilor, urîndu-le un bun venit în lumea sportului, declarînd că RM are nevoie de tineri sănătoşi, talentaţi atît în sport cît şi în alte domenii.

Echipa de tineret aduce sincere mulţumiri, Organizaţiei Naţionale de Tineret a PDM precum şi PDM, pentru susţinerea şi aportul adus în desfăşurarea acţiunii.

Sursa: td.md

PDM va crea organizaţii de tineret în toate suburbile Chişinăului Marian Lupu: Dacă premierul recurge la scandalizare, pregătind astfel un vot PLDM-PCRM, va distruge AIE