Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Marian Lupu: PLDM trebuie să se clarifice ce poziţie are şi încotro merge

|versiune pentru tipar||
PDM / 14 februarie 2013
Partidul Democrat din Moldova

PDM rămâne deschis pentru a examina propunerile care vin din partea colegilor de Parlament, pentru a vedea ce putem face în termeni foarte concreţi ca să asigurăm o guvernare eficientă în R. Moldova. Declaraţia a fost făcută de liderul PDM, preşedintele Parlamentului, Marian Lupu, după şedinţa Biroului Permanent al Legislativului.

Totodată, Marian Lupu a subliniat că PDM nu acceptă mesaje transmise prin intermediul mass-media, iar dacă un partid are o propunere, trebuie să vină pe o cale oficială, aşa cum se cade unei formaţiuni politice serioase.

“Filat demonstrează o confuzie personală, ieri zicând că părăseşte alianţa, iar astăzi invitând pentru renegocieri sau negocieri”, a remarcat Marian Lupu, care i-a sugerat liderului PLDM să se clarifice mai întâi de ce a distrus alianţa, de ce a adus ţara într-o situaţie de criză politică şi instabilitate politică, să se clarifice în partid ce poziţie au şi încotro merg.

“Făcând declaraţia de ieri, Filat a pus o mare frână negocierilor cu UE. Noi va trebui să continuăm mai departe şi o să obţinem acest rezultat ca Acordul de asociere să fie semnat mai devreme sau mai târziu”, a subliniat liderul democrat.

Sursa: www.pdm.md

Igor Corman: ruperea Acordului de constituire a AIE de către PLDM complică mult procesul de negocieri cu UE De Valentine’s Day, Tinerii Democraţi din mun. Chişinău au fost pentru o zi mesagerii dragostei