Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

De Valentine’s Day, Tinerii Democraţi din mun. Chişinău au fost pentru o zi mesagerii dragostei

|versiune pentru tipar||
PDM / 15 februarie 2013
Partidul Democrat din Moldova

De ziua internaţională a dragostei aceştia au felicitat tinerii din grădina publică, Ştefan cel Mare şi Sfînt, dăruindu-le dragoste adevărată alături de jumătăţile lor.

Tinerii democraţi, s-au angajat ca să transmită mesajele de dragoste prin intermediul mai multor canale de informaţie: oficiu poştal, sms, reţele de socializare.

Pentru a completa tabloul de sărbătoare, au fost prezenţi şi 2 poştaşi, care au colectat mesajele tinerilor şi care au avut grijă ca acestea sa ajungă la destinatar. La fel au fost prezenţi şi două personaje speciale, Romeo si Julietta, care reprezintă un simbol al îndrăgostiţilor şi a căror dragoste în sfîrşit a fost împlinită în această zi deosebită. Charlie Chaplin, simbolul cinematografiei a chemat tinerii să facă declaraţii de dragoste persoanelor dragi, fiind şi regizorul principal al filmuleţelor de dragoste. De asemenea, costumele în formă de inimioare au decorat imaginea evenimentului.

Acţiunea a durat aproxiamtiv 1 oră şi 30 minute şi au praticipat peste 40 de tineri democraţi.

Sursa: www.pdm.md

Marian Lupu: PLDM trebuie să se clarifice ce poziţie are şi încotro merge Vlad Plahotniuc prezintă dovezi că nu e căutat de Interpol