Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Vlad Plahotniuc prezintă dovezi că nu e căutat de Interpol

|versiune pentru tipar||
PDM / 15 februarie 2013
Partidul Democrat din Moldova

Prim-vicepreşedintele Parlamentului, Vlad Plahotniuc,contestă informaţiile precum că numele său ar figura în documentele Interpol.

El a declarat în cadrul unei briefing că va cere ministrului de Interne, Dorin Recean, să dezmintă oficial informaţiile. În caz contrar, Vlad Plahotniuc dă asigurări că-l va acţiona pe Recean în judecată.

Drept dovadă a faptului că nu este dat în căutare de Interpol, Vlad Plahotniuc a prezentat astăzi un răspuns oficial al secretariatului general Interpol cu sediul la Lyon, Franţa.

“Am intuit că se vor mai specula aceste zvonuri şi m-am adresat la Interpolul mondial din Franţa, Lyon. Am rugat să-mi dea informaţii: sunt sau nu sunt în căutare. Am primit un răspuns, dar nu l-am făcut public pentru că ştiam că vor mai fi făcute încercări, prezentând careva documente. Aşa şi s-a întâmplat. A ieşit ministrul Recean cu careva informaţii care pot fi folosite de mass-media pentru a confirma anumite aluzii. Am prezentat tuturor deputaţilor acel răspuns oficial care arată clar că nu sunt implicat”, a declarat Vlad Plahotniuc.

Sursa: www.pdm.md

De Valentine’s Day, Tinerii Democraţi din mun. Chişinău au fost pentru o zi mesagerii dragostei Vlad Plahotniuc şi-a prezentat demisia: In Parlament s-a creat o altă alianţă — PLDM-PCRM