Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Tineretul Democrat Şoldăneşti a ales organele de conducere a Organizaţiei

|versiune pentru tipar||
PDM / 25 februarie 2013
Partidul Democrat din Moldova

Sîmbătă, 23 februarie, a avut loc Conferinţa Tineretului Democrat din Şoldăneşti la care au participat aproximativ 50 de tineri din 15 localităţi ale raionului.

În cadrul Conferinţei au fost discutate programul, obiectivele şi dezvoltarea organizaţiei de tineret din Şoldăneşti. În funcţia de preşedinte a Tineretului Democrat Şoldăneşti a fost reales Vadim JORA. În funcţia de vicepreşedinte şi secretar au fost aleşi Andrei Cemîrtan şi Adriana Păvălache. De asemenea, a fost constituită Liga Tinerelor Democrate TD Şoldăneşti în fruntea căreia a fost investită Nicoleta Todorovici.

Prezent la eveniment, Preşedintele Organizaţiei de Tineret al Partidului Democrat din Moldova, Victor ZUBCU a remarcat importanţa implicării tinerilor în politică. “Inovatori, energici, activi, dedicaţi, tinerii sînt cei care trebuie să construiască o Moldovă cu arhitectură europeană şi conţinut democratic” a declarat oficialul.

Preşedintele Organizaţiei teritoriale Şoldăneşti a Partidului Democrat din Moldova, Svetlana ROTUNDU, a menţionat faptul că viitorul unei ţări depinde de modul cum îşi educă şi pregăteşte noua generaţie, specificînd că tinerii pot conta pe susţinerea seniorilor din partid.

Sursa: td.md

La Rezina a avut loc şedinţa Consiliului Local a Tineretului Democrat TD Călăraşi a organizat campionatul de dame